Οδηγίες χρήσης Welltone

στην Ελλάδα έχουν διεξαχθεί κλινικές δοκιμές που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των σταγόνων Welltone. Η θεραπεία της υπέρτασης λαμβάνει χώρα χωρίς ξαφνικές πτώσεις πίεσης, η μοναδική φόρμουλα παρέχει ένα πολύπλοκο αποτέλεσμα στο σώμα. Η πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα υψηλής αρτηριακής πίεσης σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά. Για να έχουν οι σταγόνες το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σταγόνες Welltone

Το Welltone πρέπει να ξεπλένεται με καθαρό μη ανθρακούχο νερό

Οι σταγόνες Welltone έχουν συμπυκνωμένη σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες, επομένως αρκεί να λαμβάνετε 10 σταγόνες το πρωί και το βράδυ για να ομαλοποιήσετε και να σταθεροποιήσετε την αρτηριακή πίεση. Είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό 20-30 λεπτά πριν από τα γεύματα, πίνοντας σιρόπι με καθαρό νερό χωρίς αέριο, τουλάχιστον 150 ml. Δεν συνιστάται η υπέρβαση της δόσης, καθώς τα συστατικά της σύνθεσης έχουν διεγερτική επίδραση στα όργανα, γεγονός που συμβάλλει στην παραγωγή ορισμένων ορμονών. Επιπλέον, οι σταγόνες έχουν παρατεταμένη δράση και να είστε σίγουροι ότι θα δράσουν για 6-8 ώρες. Η πορεία της θεραπείας πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ημέρες, σε σοβαρές περιπτώσεις - 45 ημέρες. Η πρόληψη της υπέρτασης για συμπτώματα υψηλής αρτηριακής πίεσης είναι 15 ημέρες.

Ενδείξεις χρήσης Welltone:

Η υπέρταση μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους - κληρονομικότητα, παχυσαρκία, διαβήτη, νευρική εργασία κ. λπ. , και να προχωρήσει με διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά σημεία σε όλους τους τύπους αρτηριακής υπέρτασης:

  • πονοκέφαλος και ζάλη?
  • αδυναμία και κόπωση?
  • χλωμό δέρμα και αυξημένη εφίδρωση.
  • πόνος στο στήθος, δύσπνοια, αρρυθμία και ταχυκαρδία.
  • εμβοές, απώλεια ακοής?
  • αμφιβληστροειδοπάθεια, θολή όραση.
  • αυξημένο άγχος, ευερεθιστότητα, προβλήματα ύπνου.

Αντενδείξεις

Κλινικές μελέτες που έγιναν σε διάφορα εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, δεν έχουν αποκαλύψει παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις. Αλλά οι σταγόνες Welltone θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή σε άτομα με αλλεργίες στη βιταμίνη C. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών και ασθενείς με σοβαρή βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα.