Κριτικές για Welltone

 • Κωνσταντίνος
  Όλη μου τη ζωή έκανα έναν ενεργό τρόπο ζωής, προσπάθησα να τηρήσω τις αρχές μιας υγιεινής διατροφής και αφελώς σκέφτηκα ότι αυτό θα με έσωζε από προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα. Πέρυσι διαγνώστηκα με υπέρταση, ο γιατρός συμβούλεψε σταγόνες Welltone. Και πραγματικά βοήθησαν, εδώ και τρεις μήνες δεν ξέρω τι είναι οι υπερτάσεις πίεσης.
  Welltone
 • Παναγιώτης
  Ήταν πάντα αρκετά γεμάτος και με την ηλικία αυτό έγινε η αιτία της εμφάνισης διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της υπέρτασης. Αλλά αφού ήπια μια σειρά σταγόνων Welltone, μπόρεσα να σταθεροποιήσω την πίεση και άρχισα να αισθάνομαι 10 χρόνια νεότερος και μάλιστα άρχισα να παίζω αθλήματα. Συνεχίζω να πίνω Welltone για πρόληψη.
  Welltone
 • Δήμητρα
  Μέχρι την ηλικία των 45, δεν ήξερα καθόλου τι είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά μετά γίνονταν όλο και πιο συχνά κρίσεις υπέρτασης και στα 50 μου κατέληξα στο νοσοκομείο με υπερτασική κρίση. Η θεραπεία αποδείχθηκε πολύ επιθετική, ένιωσα άσχημα, αλλά οι σταγόνες Welltone διόρθωσαν την κατάσταση και επανέφεραν απαλά την πίεση στο φυσιολογικό.
  Welltone
 • Ιωάννα
  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εμφανίστηκε υπέρταση, λόγω υψηλής πίεσης, δεν μπορούσε να κινηθεί, ήταν τρομερά άρρωστη και ζαλιζόταν. Φοβόμουν να πιω κάποια φάρμακα, αλλά ο γιατρός μου είπε για τις σταγόνες Welltone και ήπια το μάθημα. Ήδη μετά τις πρώτες δόσεις, η πίεση μειώθηκε, μετά εξαφανίστηκε η υπέρταση. Και πριν από τρεις μήνες γέννησα με ασφάλεια ένα υγιέστατο αγοράκι.
  Welltone
 • Γεωργία
  Λόγω διαβήτη, η πίεση πηδούσε συνεχώς, κάτι που δυσκόλευε πολύ τη φυσιολογική ζωή, αφού όλα εξαρτιόνταν από το πώς θα ένιωθα. Αλλά μετά τη λήψη σταγόνων Welltone, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Κανονικοποίησε όχι μόνο την πίεση, αλλά και το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα. Τώρα περπατάω συχνά με τα εγγόνια μου και συναντιέμαι με φίλους, και δεν θυμάμαι καν για ασθένειες.
  Welltone
Βαθμολογία χρηστών Welltone
4.7
16