Εμπειρία χρήσης Welltone

Η εμπειρία της Doina με κάψουλες Welltone και σταγόνες από το Barkanesti

Αμφιβληστροειδοπάθεια λόγω υπέρτασης

Πιστεύεται ότι η υπέρταση είναι ασθένεια των ηλικιωμένων. Συμβαίνει όμως και οι νέοι να υποφέρουν από υπέρταση, η οποία μπορεί να είναι κληρονομική. Και ήμουν ένας από αυτούς τους τυχερούς. Διαγνώστηκα νωρίς, σε ηλικία 14 ετών, αλλά με τη βοήθεια της θεραπείας ήταν δυνατό να σταματήσω με κάποιο τρόπο τα συμπτώματα. Ωστόσο, μετά την αποφοίτηση, η κατάσταση επιδεινώθηκε. Οι γιατροί είπαν ότι οι αυξήσεις της αρτηριακής πίεσης προκλήθηκαν από το άγχος και την καταπόνηση της εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, καθώς και από τη δύσκολη προσαρμογή στο πρώτο έτος σπουδών, επειδή έπρεπε να φύγω από τη γενέτειρά μου, από τους γονείς μου και να ζήσω σε ξενώνα. Η υψηλή πίεση κράτησε αρκετές μέρες, μου φαινόταν ότι δεν ήμουν 19 χρονών, αλλά όλα 90. Ως αποτέλεσμα, όλα αυτά οδήγησαν σε προβλήματα με τα μάτια μου. Με βασάνιζαν έντονοι πονοκέφαλοι, όλα θόλωσαν στα μάτια μου, μαύρες μύγες έλαμψαν, η όρασή μου έπεσε. Η εξέταση έδειξε υπερτασική αμφιβληστροειδοπάθεια, τα αγγεία του αμφιβληστροειδούς άρχισαν να αλλάζουν υπό την επίδραση μόνιμης πίεσης, η οποία με απείλησε με τύφλωση.

Πώς έμαθα για τις σταγόνες Welltone

Το Welltone σώθηκε από την τύφλωση

Ο οφθαλμίατρος μου συνέστησε μια αντιυπερτασική θεραπεία, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κατάλληλη για μένα λόγω αλλεργικής αντίδρασης σε ένα από τα συστατικά. Στη συνέχεια, ο γιατρός πρότεινε να δοκιμάσετε μια νέα θεραπεία που θα ομαλοποιούσε την αρτηριακή πίεση - σταγόνες Welltone. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο που βασίζεται σε εκχυλίσματα φυτικών φαρμάκων. Στον επίσημο ιστότοπο, διάβασα ο ίδιος την κριτική του προϊόντος: σύνθεση, ενδείξεις χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της υπερτασικής αμφιβληστροειδοπάθειας υποδείχθηκε εκεί), οδηγίες για τον τρόπο χρήσης και κριτικές πελατών. Μου άρεσε που τα συστατικά είναι φυσικά, δεν υπάρχουν παρενέργειες και λαμβάνεται το πρωί και το βράδυ, και όχι με το ρολόι, όπως μερικά από τα φάρμακα που έπαιρνα παλιά. Μετά από σκέψη, αποφάσισα να αγοράσω σταγόνες και να παρακολουθήσω ένα δοκιμαστικό μάθημα.

Η εμπειρία μου με το Welltone

Σημειωτέον ότι την ώρα που είχα αυτές τις πτώσεις, η αρτηριακή μου πίεση πηδούσε συνεχώς στο 140/100. Ένιωσα ειλικρινά άσχημα, οι φίλοι μου είπαν ότι έμοιαζα με ζόμπι. Επομένως, το αποτέλεσμα μετά την πρώτη δόση ήταν πολύ αισθητό - το κεφάλι σταμάτησε να πονάει, το αίσθημα ναυτίας εξαφανίστηκε, η όραση καθαρίστηκε λίγο. Δύο εβδομάδες αργότερα, η αρτηριακή μου πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό στο 130/80, τα μάτια μου δεν ήταν πια κόκκινα, όπως αυτά του κουνελιού, και άρχισα πάλι να ξεχωρίζω τα μικρά γράμματα. Το μάθημα κράτησε 30 ημέρες, έχει περάσει ένας μήνας από τότε και μια νέα εξέταση έδειξε ότι η πίεση είναι σταθερή και φυσιολογική, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο αμφιβληστροειδής είναι σε τάξη. Το Welltone με βοήθησε να ανακτήσω την υγεία μου και με έσωσε από πιθανή τύφλωση.